Ντοκουμέντο: Ο Ματ Ντέιμον στη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας [photos & vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:30
14/10/2015

Ντοκουμέντο: Ο Ματ Ντέιμον στη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον διάσημο ηθοποιό επάνω σε μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου προκαλώντας ερωτηματικά. Τι συμβαίνει τελικά;

Ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) επιστρέφει στον κινηματογράφο στον ρόλο του πράκτορα "Τζέισον Μπορν" ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά, έρχεται στην Αθήνα. Και μάλιστα σε μια  Αθήνα που "βράζει" από τα προβλήματα και τις αναταραχές που έχει προκαλέσει η κρίση. Ε... εκεί αναλαμβάνει δράση ο Ματ.

 

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν καιρό, τα γυρίσματα αυτής της ταινίας πραγματοποιούνται στην Τενερίφη, όπου οι υπεύθυνοι έχουν μετατρέψει τα μέρη που έχουν επιλέξει σε... Αθήνα της κρίσης.

Σύμφωνα με το policenet.gr ο δημοφιλής ηθοποιός τρέχει ανάμεσα σε άτομα με κόκκινες και ελληνικές σημαίες που διαδηλώνουν κατά της λιτότητας. Δίπλα του περνούν λευκές μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. ενώ κάποια στιγμή, ο "Μπορν" "δανείζεται" μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ για να διαφύγει, αλλά πέφτει πάνω σε κλοιό διαδηλωτών.

 

Στην... ισπανική "Πανεπιστημίου", όπως γράφει το policenet.gr καίγονται αυτοκίνητα, η Πυροσβεστική σβήνει φωτιές και ακούγονται συνθήματα κατά της λιτότητας. Πληροφοριακά, ο κακός στη νέα ταινία φημολογείται ότι θα είναι ο Βενσάν Κασέλ (Vicent Cassel) ενώ ο τελικός τίτλος της ταινίας που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Πολ Γκρίνγκρας (Paul Greengrass) παραμένει άγνωστος.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ