Ντένζελ Ουάσινγκτον: Αγνώριστος με μαλλί αφάνα και... μπυροκοιλιά [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:20
26/5/2017

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Αγνώριστος με μαλλί αφάνα και... μπυροκοιλιά [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Rich Fury/Invision/AP)
<p>(Photo by Rich Fury/Invision/AP)</p>

Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του ενώ κάθε του ταινία αποτελεί γεγονός -και καταλήγει τις περισστότερες φορές με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι τελευταίες όμως εικόνες του Ντένζελ Ουάσινγκτον που έχουν κυκλφορήσει στο διαδύκτιο προκαλούν τεράστια εντύπωση καθώς είναι πραγματικά αγνώριστος.

Με μαλλί αφάνα και... μπυροκοιλιά, ο 62χρονος αειθαλής ηθοποιός δε θυμίζει σε τίποτα τον γοητευικό εαυτό του. Προς τι η μεταμόρφωση όμως;

Φυσικά πρόκειται για τις ανάγκες ενός ρόλου και συγκεκριμένα για αυτόν που έχει αναλάβει στην ταινία “Inner City”. Πρόκειται για ένα νομικό δράμα όπου ο Γουάσινγκτον παίζει τον Ρόμαν Ίσραελ, έναν δικηγόρο που αντιλαμβάνεται ότι η δικηγορική φίρμα για την οποία εργάζεται δε συμμερίζεται τα συναισθήματά του για την υπεράσπιση των φτωχών και των καταπιεσμένων. 

Ιδού οι πρώτες οικόνες και αναμένουμε συνέχεια...

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ