Νικόλ Κίντμαν: Επιβεβαιώνει μυστικό αρραβώνα με πασίγνωστο ροκ σταρ [photos] Ύστερα από τόσα χρόνια... | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:47
16/2/2017
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Νικόλ Κίντμαν: Επιβεβαιώνει μυστικό αρραβώνα με πασίγνωστο ροκ σταρ [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι φήμες ακούγονται χρόνια τώρα όμως ποτέ δεν είχαμε μια σαφή γνώμη επί του θέματος. Τώρα πια, και ενώ η ίδια είναι πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της, Κιθ Έρμπαν, αποφάσισε να... εξομολογηθεί.

Στην τελευταία της δουλειά "Big Little Liars" -την οποία παρεμπιπτόντως θα βλέπουμε και στην Ελλάδα μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης- η Νικόλ Κίντμαν συνεργάστηκε με τη Ζόι Κράβιτς (δεύτερη απο δεξιά στην κάτω φωτογραφία) και αυτή η συνεργασία αποτέλεσε την αφορμή να επανέλθει στο προσκήνιο η ξεχασμένη σχέση της σταρ με τον πατέρα της "νεαρής", Λένι Κράβιτς.

Κάπου ανάμεσα στο 2003 και το 2005, Νικόλ και Λένι έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα ενώ οι φήμες τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιστεί κιόλας... Και να που εν έτη 2017, η Κίντμαν τον επιβεβαιώνει, μιλώντας στους δημοσιογράφους για τη σχέση της με την κόρη του

"Λοιπόν, εγώ τη Ζόι τη γνώριζα γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της. Το έχει η οικογένεια", αποκάλυψε η Νικόλ, τονίζοντας ότι "ακόμη αγαπάει τον Λένι, που είναι υπέροχος τύπος".

Όλα βέβαια ανήκουν στο παρελθόν και η Νικόλ Κίντμαν μπορεί χαλαρά να ποζάρει μαζί με τον πρώην και τον νυν.  Ιδού:

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ