Νεκρή η κόρη της Γουίτνει Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:54
27/7/2015

Νεκρή η κόρη της Γουίτνει Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν πέθανε  μετά από μάχη μηνών με το θάνατο σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η κόρη του Μπόμπι Μπράουν και της Γουίτνει Χιούστον ήταν σε κώμα από τις αρχές του 2015, περίπου έξι μήνες. 

 

 

Όπως λέγεται κατέληξε στις 26 Ιουλίου, περιτρυγυρισμένη από φίλους και συγγενείς στο κέντρο περίθαλψης ασθενών Peachtree Christian Hospice in Duluth.

"Αναπαύτηκε εν ειρήνη κι είναι πλέον στα χέρια του Θεού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια αγάπη που έδειξαν και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες" είναι η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. 

Να θυμήσουμε πως η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον σύζυγό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) και έναν φίλο και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την τοποθέτησαν σε τεχνητό κώμα. 

Όπως είχε τότε μεταδοθεί ο εγκέφαλος της Μπόμπι Κριστίνα είχε πρηστεί και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Ο εγκέφαλός της δεν ανταποκρινόταν και υπήρχαν ανησυχίες για το αν τελικά ο ταλαιπωρημένος από τις καταχρήσεις οργανισμός της θα τα κατάφερνε. 

Αξίζει να θυμήσουμε το τραγικό παιχνίδι της μοίρας μιας και η διάσημη μητέρα της είχε βρεθεί νεκρή το 2012 μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς όπου διέμενε εκείνο το διάστημα. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ