Νέες καταγγελίες: Η αστυνομία ερευνά ξανά τον Μπραντ Πιτ Τον λόγο θα έχει ο εισαγγελέας | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:30
26/10/2016
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Νέες καταγγελίες: Η αστυνομία ερευνά ξανά τον Μπραντ Πιτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το πρώτο σοκ ήταν η ανακοίνωση πως η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και το δεύτερο σοκ ήταν πως ένας από τους λόγους που ήρθε στα όριά της ήταν το γεγονός ότι ο Μπραντ Πιτ είχε επανειλημμένως ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά τους.

Το κερασάκι στην τούρτα φέρεται να είναι το περιστατικό που συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Αμερικανό σταρ και τον γιο του Μάντοξ, ενώ όλη η οικογένεια πετούσε με το ιδιωτικό της τζετ από την Ευρώπη προς το Λος Αντζελες. 

 

Μέχρι σήμερα οι καταθέσεις που έχει στη διάθεσή του το FBI υποδεικνύουν μόνο «ακούσια επαφή» του Πιτ προς τον γιο του, αλλά τώρα οι αρμόδιες αρχές του Λος Αντζελες φέρονται να έχουν αποφασίσει παράταση της έρευνας για τις καταγγελίες εναντίον του σταρ του Χόλιγουντ αφού υπήρξαν νέες «σημαντικές καταγγελίες».

Όταν αυτή ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, τον λόγο θα έχει ο εισαγγελέας για να αποφασίσει αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Μπραντ Πιτ. 

Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα, το FΒΙ επισκέφτηκε την οικία της Τζολί στο Μαλιμπού και διεξήγε συνεντεύξεις για αρκετές ώρες με διάφορους μάρτυρες καθώς και με ορισμένα από τα παιδιά της οικογένειας. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ