Νέες επιχειρήσεις στη Μύκονο για τη Lindsay Lohan: Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση του νησιού | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:08
1/6/2018

Νέες επιχειρήσεις στη Μύκονο για τη Lindsay Lohan: Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση του νησιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για να ακριβολογούμε, σε διαφήμιση της νέας της επιχείρησης στο Νησί των Ανέμων, στην οποία μπορεί να δει και να απολαύσει κανείς μαγευτικά πλάνα της Μυκόνου.

Δεν κρύβει την αγάπη της για τη Μύκονο η Lindsay Lohan, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες περνά εβδομάδες ολόκληρες στα ελληνικά εδάφη.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία το αγαπημένο της ελληνικό μέρος, με τους ανθρώπους της Μυκόνου να τη γνωρίζουν πλέον προσωπικά και την ίδια να έχει προχωρήσει τη «σχέση» της με το νησί στο next level.

Πλέον, δεν αποτελεί απλή θαυμάστρια του νησιού, μα… επιχειρηματία.

Το «LOHAN Beach House Mykonos» του Έλληνα εκατομμυριούχου Ντένη Παπαγεωργίου -που φέρει το όνομά της- της προσφέρει αρκετά κέρδη ως συνιδιοκτήτρια .

Πώς να μην το διαφημίσει λοιπόν; Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά μαγαζί με την επωνυμία «Lohan» μετά τα «LOHAN nightclub in Athens» και «LOHAN Beach House Rhodes», τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

Για να δούμε, θα συμβεί το ίδιο με το μυκονιάτικο «αδερφάκι» τους;

Η Lindsay, πάντως, κάνει ο,τι μπορεί…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ