Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: Έτσι πέθανε η Χριστίνα Ωνάση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:58
17/11/2015

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: "Έτσι πέθανε η Χριστίνα Ωνάση"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η οικονόμος της Χριστίνας Ωνάση, Ελένη Σύρου, δίνει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη καταρίπτοντας όλα τα υπόλοιπα "σενάρια" που έχουν κυκλοφορήσει για τις τελευταίες στιγμές της άτυχης κληρονόμου.

Η Χριστίνα Ωνάση πέθανε στις 19 Νοεμβρίου 1988. Βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπουένος Άιρες. Η γυναίκα που ζούσε μαζί της διαρκώς μίλησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" για την τελευταία της μέρα, υποστηρίζοντας ότι, αντίθετα σε ό,τι είχε ειπωθεί ως τώρα, ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή.

[Στη φωτογραφία επάνω, η Χριστίνα με την κόρη της, Αθηνά]

Η Ελένη Σύρου υπήρξε οικονόμος της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση επί χρόνια και όσα λέει έχουν τη δική τους βαρύτητα.

"Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα. Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…".

 

 

"Την τελευταία εκείνη βραδιά της 19ης Νοεμβρίου του ’88 θυμάμαι ότι η Χριστίνα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Ήταν ένα μοναδικό βράδυ γιατί ήταν ερωτευμένη με τον Χόρχε. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως πάντα. Είχε σκοπό μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα, (στο πολυτελές θέρετρο Tortuga Club στο Μπουένος Άϊρες) και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είχε βέβαια και μεγάλη έγνοια για την Αθηνά, ωστόσο, προσπαθούσε να είναι καλά. Είχε φάει μόνο μια σαλάτα και μακαρόνι λόγω της αυστηρής δίαιτας που έκανε. Όταν τελειώσαμε το δείπνο, πήρε τον Χόρχε από το χέρι και πήγαν περίπατο".

Για την ιστορία, ο Χόρχε για τον οποίο μιλά η κυρία Σύρου είναι ο Γιώργος Τσομλεκτσόγλου με τον οποίο η Χριστίνα είχε δεσμό εκείνη την εποχή.

"Όταν ήρθε στο διαμέρισμά της το χαμόγελό της ήταν διάπλατο…Πήγε στην μπανιέρα να κάνει ένα κρύο ντουζ όπως συνήθιζε… Ανοιξα την πόρτα, όταν την είδα έπαθα σοκ. Η Χριστίνα ήταν νεκρή. Είχε μπει στην μπανιέρα και δεν βγήκε ποτέ. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά".

 

Πάντως, εκτός από την πρόσφατη μαρτυρία της Ελένης Σύρου έχουμε και αυτή της Μαρίνας Δοδέρο –του γένους Εμπειρίκου- επιστήθια φίλη της Χριστίνας και αδελφής του Χόρχε, η οποία υποστήριζε ότι ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή τη Χριστίνα.

Διάβασε τα πάντα σχετικά εδώ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ