Μυστήριο με την απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ να ακυρώσει την Πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή της Τι συμβαίνει; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:33
23/12/2016
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Μυστήριο με την απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ να ακυρώσει την Πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η διάσημη Λατίνα ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο E11even του Μαϊάμι, όμως, όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποί της στο ET, τα σχέδιά της ματαιώθηκαν.

Όποιος είχε προετοιμαστεί ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά με την Τζένιφερ Λόπεζ, την... πάτησε! "Επικαλούμενη ανάγκη για προσωπικό και οικογενειακό χρόνο, ο μάνατζερ της Τζένιφερ Λόπεζ, Μπένι Μεντίνα ακύρωσε την εμφάνισή της στο Μαϊάμι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έχοντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς, τόσο η καλλιτέχνις όσο και η διοίκηση του κλαμπ ανυπομονούν να επαναλάβουν τη συνεργασία στο μέλλον".

Αυτό έγραφε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της JLo, η οποία μόλις ολοκλήρωσε μια πολύ κουραστική και απαιτητική χρονιά.

Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που ανησυχούν. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας η Τζένιφερ; Μήπως κάτι άλλο "ύποπτο" κρύβεται πίσω από την ακύρωση της εμφάνισης; Εμείς κρατάμε την επίσημη ανακοινωση και ευχόμαστε καλές γιορτές.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ