Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ: Τι έδειξε η νεκροψία Ανεξήγητος όμως όχι ύποπτος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:58
30/12/2016
"ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΥΠΟΠΤΟΣ"

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ: Τι έδειξε η νεκροψία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το "φως" που περίμεναν με τη μορφή απαντήσεων ως προς τη αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή δεν φαίνεται να έρχεται.

Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε στη σορό του Τζορτζ Μάικλ μετά τον αιφνίδιο θάνατό του την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12/2016). 

"Μια νεκροψία πραγματοποιήθηκε χθες ως μέρος της έρευνας για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ. Τα αίτια θανάτου του είναι ασαφή και επιπλέον τεστ θα διεξαχθούν. Τα αποτελέσματα αυτών των τεστ θα γίνουν γνωστά σε αρκετές εβδομάδες. Η αστυνομία της Κοιλάδας του Τάμεση (Thames Valley Police) θα ετοιμάσει έναν φάκελο για τον ιατροδικαστή του Oxfordshire. Ο θάνατος του κ. Μάικλ ακόμη εξακολουθεί να θεωρείται ανεξήγητος όμως όχι ύποπτος".

Ο Τζορτζ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του από τον σύντροφό του, Φάντι Φαγουάζ.

Πληροφορίες θέλουν να ετομάζονται δυο κηδείες για το τελευταίο "αντίο".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ