Μπραντζελίνα τέλος! Οι πρώτες δηλώσεις των Πιτ & Τζολί μετά την αίτηση διαζυγίου | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
21:32
20/9/2016

Μπραντζελίνα τέλος! Οι πρώτες δηλώσεις των Πιτ & Τζολί μετά την αίτηση διαζυγίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σα βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και περισσότερο από μια δεκαετία που είναι μαζί. 

Από την πλευρά της η Τζολί δε θέλησε να τοποθετηθεί η ίδια επί του θέματος, αλλά μίλησε μέσω του δικηγόρου της Ρόμπερτ Όφερ, ο οποίος εξήγησε πως η σταρ του Χόλιγουντ πήρε αυτή τη δύσκολη απόφαση προκειμένου «να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή».

 

Όσον αφορά δε τον δημοφιλή γόη του Χόλιγουντ, εκείνος μίλησε στο People, επιβεβαιώνοντας και αυτός με τη σειρά του την είδηση που κάνει το γύρο των μέσων τις τελευταίες ώρες.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από αυτό, όμως σημασία πλέον έχει το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να τους δώσουν το χώρο που αξίζουν αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ