Μπραντζελίνα: Η νταντά των παιδιών τους αποκαλύπτει πράματα & θάματα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:28
16/11/2015

Μπραντζελίνα: Η νταντά των παιδιών τους αποκαλύπτει "πράματα & θάματα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέο δημοσίευμα "μπαίνει" σε πολύ ιδιωτικούς χώρους της διάσημης, πολύτεκνης οικογένειας και μαρτυρά τις "ιδιαιτερότητές" της.

Η ζωή του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και των έξι παιδιών τους πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους, θα μπορούσε να λέγεται το δημοσίευμα του περιοδικού "Star" το οποίο στο εξώφυλλο "υπόσχεται" "σοκαριστικές λεπτομέρειες".

 

Οι γυναίκες που φροντίζουν τα παιδιά των Μπραντζελίνα υπογράφουν συμβόλαιο εχεμύθειας όταν αρχίζουν να εργάζονται με την οικογένεια, όμως φαίνεται ότι το περιοδικό "Star" βρήκε μία που το "έσπασε" και άνοιξε το στόμα της.

Μεταξύ των όσων μαθαίνουμε λοιπόν, ξεχωρίζουμε τα εξής "για τον παράξενο κόσμο μέσα στον οποίο μεγαλώνουν τα έξι παιδιά που δημόσια δείχνουν πολύ ισορροπημένα και ώριμα".

"Μέσα στον παράξενο κόσμο τους: Και τα 6 παιδιά πάνε σε ψυχολόγο, όχι σχολείο, όχι κανόνες, όχι ύπνο σε συγκεκριμένη ώρα, μυστικές επισκέψεις σε εκκλησίες, και οι διακοπές των $2 εκατομμυρίων", αυτά διαβάζουμε στο εξώφυλλο και ανυπομονούμε για τα... μέσα.

 

"Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι σαν να ζουν σε κοινόβιο χίπιδων γιατί εκείνη δεν πιστεύει σε κανόνες. Πιστεύει στην απόλυτη ελευθερία απόψεων για τα παιδιά της, όμως αυτό δεν έχει πάντα καλό τέλος"

Αυτά είναι μερικά από τα όσα λέει η νταντά, όμως το ότι δεν μιλάμέ για "παραδοσιακές οικογένειες" το ξέρουμε καλά. Όπως επίσης και ότι δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά παρά διδάσκονται κατ' οίκον. Οι γονείς τους δεν θέλουν να τους αφήνουν πίσω, τους παίρνουν πάντα στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, οπότε η ανάγκη για τέτοιου είδους εκπαίδευση είναι μονόδρομος.

Κατά τα άλλα, μαθαίνουμε ότι το πρωινό των παιδιών αναλαμβάνει ο μπαμπάς Μπραντ γιατί η μαμά δεν ξυπνάει νωρίς, ενώ κάθε Κυριακή οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά σε διαφορετικές εκκλησίες έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν στο μέλλον τη θρησκεία που θα ασπαστούν και άλλα σχετικά.

Τέλος, όπως η πρώην νταντά δήλωσε, το διάσημο ζευγάρι απαγορεύει στις νταντάδες τους να φαίνονται στις φωτογραφίες, καθώς θέλει να παρουσιάζει στα ΜΜΕ, ότι εκείνοι μόνο φροντίζουν τα παιδιά τους.

Τι να πεις...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ