Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: Ο δικαστής υπέγραψε για την επιμέλεια των παιδιών Νέες εξελίξεις | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:05
6/12/2016
ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: Ο δικαστής υπέγραψε για την επιμέλεια των παιδιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρεις μήνες μετά το ξαφνικό διαζύγιο του διάσημου ζεύγους και ύστερα από πολλά "επεισόδια" στη μεταξύ τους σχέση -κυρίως ως προς την επιμέλεια των 6 παιδιών τους- φαίνεται ότι η σχετική απόφαση έγινε επίσημη.

Σύμφωνα με το TMZ.com, ο δικαστής του Λος Άντζελες υπέγραψε την προσωρινή συμφωνία που δίνει σε εκείνη την επιμέλεια των έξι παιδιών της.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε καταθέσει σχετική αίτηση πρόσφατα και την Παρασκευή 2 Δεκεβρίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα, η αίτηση αυτή υπογράφηκε επίσημα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι όροι επισκέψεων του Μπραντ θα αποφασιστούν από τον δρ. Ίαν Ρας, του ψυχολόγου στον οποίο ανατέθηκε η επίβλεψη των επισκέψεων αυτών στο σπίτι της οικογένειας.

Επιπλέον, η συμφωνία ορίζει ότι αμφότεροι οι πρώην σύζυγοι πρέπει να συνεχίσουν να συμμετάσχουν σε ομαδική θεραπεία μαζί με τα παιδιά τους, ενώ ο Μπραντ οφείλει να κάνει τεστε για ναρκωτικά και αλκοόλ τουλάχιστον τέσσερις φορές τον μήνα.

Η συμφωνία αυτή θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι και οι δυο γονείς συμφωνήσουν να αλλάξουν τους όρους ή μέχρι ένας δικαστής ορίσει διαφορετικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι Μπραντζελίνα αντιμετωπίζουν ακόμη ένα πρόβλημα τελευταία καθώς λέγεται ότι εμφανίστηκε μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι μητέρα του Παξ και έχει σκοπό να τον διεκδικήσει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ