Μπλεγμένη σε σκάνδαλο με ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά η έγκυος Μίλα Κούνις Το δημοσίευμα του καίει | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:21
11/10/2016
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΙΕΙ"

Μπλεγμένη σε σκάνδαλο με ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά η έγκυος Μίλα Κούνις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, Άστον Κούτσερ, η διάσημη ηθοποιός βλέπει το όνομά της να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους.

Σύμφωνα με τη RadarOnline, η Μίλα Κούνις εμπλέκεται σε ένα σοκαριστκό σκάνδαλο που αφορά ξέπλυμα χρήματος από βρώμικα καρτέλ ναρκωτικών μέσω διακίνησης κοσμημάτων μεγάλης αξίας.

 

Το 2013 η Μίλα Κούνις έγινε πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, μιας βρετανικής εταιρείας που θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο σπάνιων χρωματιστών πολύτιμων λίθων, φέρεται να έχει σχέσεις όμως με μια εξορυκτική επιχείρηση που φέρεται ότι ανήκει στο κολομβιανό συνδικάτο διακίνησης απαγορευμένων ουσιών El Dorado.

«Το El Dorado είναι ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ διακίνησης ουσιών παγκοσμίως και θεωρείται, πως είναι υπεύθυνο για τη μισή και βάλε ποσότητα ουσιών που διακινούνται στους δρόμους της Αμερικής», αναφέρει πηγή του RadarOnline.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη από την πλευρά της ηθοποιού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ