Μπιγιονσέ: Στο Γκραν Κάνυον για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της (photos) | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:41
6/4/2017

Μπιγιονσέ: Στο Γκραν Κάνυον για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της (photos)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μαζί με τον άντρα της Τζέι Ζ και την κόρη τους Μπλου Άιβι γιόρτασ η διάσημη τραγουδίστρια 8 χρόνια γάμου, ενώ δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες.

Στις 4 Απριλίου είχαν την επέτειο του γάμου τους η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζ και το γιόρτασαν δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τον εορτασμό του 2016 όταν μαζί με την κόρη τους Μπλου Άιβι επισκέφτηκαν το Γκραν Κάνυον.

Το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένο, να πετάει με ελικόπτερο και να φωτογραφίζεται με θέα το άγριο τοπίο ενώ το κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα ποιητικό και δεν αποτελούσε παρά μια εξομολόγηση του έρωτά τους: «Δεν έχω λόγο να υπάρχω, εάν δεν μπορώ να είμαι μαζί σου. Δεν χρειάζομαι τον αέρα στα πνευμόνια μου εάν δεν μπορώ να τραγουδήσω το τραγούδι σου. Όχι, δεν χρειάζομαι τα χέρια σου, εάν δεν πρόκειται να σε κρατήσω ζεστό και δεν χρειάζομαι στην πραγματικότητα τον εαυτό μου, εάν δεν χρειάζομαι εσένα» λένε κάποιοι από τους στίχους. Δες τις φωτογραφίες!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ