Μπάρακ Ομπάμα: Εξωτικές διακοπές με καλή παρέα [photos] Γιατί και οι πρώην πλανητάρχες έχουν... δικαίωμα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:27
8/2/2017
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Μπάρακ Ομπάμα: Εξωτικές διακοπές με καλή παρέα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί επιτέλους να χαλαρώσει και να διασκεδάσει απαλλαγμένος καθώς είναι από τις απαιτητικές υποχρεώσεις της 8ετούς του θητείας στο Λευκό Οίκο.

Σύντομες διακοπές περνά ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ αφού μετά την ανάληψη του νέου Προέδρου έφυγαν οι δυο τους για εξωτικό προορισμό και πιο συγκεκριμένα για το ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον του ιδρυτή της Virgin.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Challenged President Barack Obama to a kitesurfing v foilboarding contest - here's what happened.

A video posted by Richard Branson (@richardbranson) on Feb 7, 2017 at 4:06am PST

 

Εκεί είχαν την ευκαιρία όχι απλώς να χαλαρώσουν αλλά και να επιδοθούν στα θαλάσσια σπορ. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα και ο ίδιος ο Μπράνσον στην ιστοσελίδα της Virgin οι δυο τους επιδόθηκαν σε έναν άτυπο αγώνα στο kitesurf.

Δείτε όμως τι έγραψε ο 66χρονος επιχειρηματίας:

«Ήταν τεράστια τιμή να προσκαλέσω τον Πρόεδρο Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους για σύντομες διακοπές μετά το πέρας και της δεύτερης θητείας του Μπαράκ ως Προέδρου και αφού η οικογένειά του είχε φύγει από τον Λευκό Οίκο. Μία από τις πρώτες ιστορίες που μου διηγήθηκε ο Μπάρακ όταν έφτασαν μαζί με τη Μισέλ στο νησί Moskito ήταν πως, λίγο πριν γίνει Πρόεδρος έκανε σερφ σε ένα επικίνδυνο σημείο στην Χαβάη. Όταν επέστρεψε από το εντατικό μάθημα, ο νέος επικεφαλής της ασφάλειάς του του είπε: “Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα κάνετε σερφ για τα επόμενα 8 χρόνια”. Για τα επόμενα 8 χρόνια δεν είχε την ευκαιρία να κάνει σερφ, να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ ή να κάνει πολλά από τα πράγματα που αγαπούσε. Έτσι λοιπόν ήταν καταπληκτική η ευκαιρία που του πρόσφερα να μάθει kitesurf. Αποφασίσαμε μάλιστα να κάνουμε ένα φιλικό “αγώνα”. Θα μάθαινε ο Μπάρακ kitesurf πριν μάθω εγώ foilboard;»

Αποτέλεσμα του αγώνα είναι το παρακάτω βίντεο όπου φυσικά ο πρώην Πρόεδρος κέρδισε!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ