Μια περιουσία θα πρέπει να δώσει στον άπιστο Ντόντα, η Αθηνά Ωνάση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:08
7/6/2016

Μια περιουσία θα πρέπει να δώσει στον άπιστο Ντόντα, η Αθηνά Ωνάση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χρυσή η κληρονόμος, χρυσό και το διαζύγιο όπως όλα δείχνουν, καθώς η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαίνεται ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά την απιστία του μέχρι πρότινος αγαπημένου της.

Χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, ο χωρισμός ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο δείχνει να είναι οριστικός.

Με τις φήμες να θέλουν τον Ντόντα, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι, να την έχει κάνει την κουτσουκέλα -και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους όπου τους πιάστηκαν στα πράσσα από άντρες της ασφάλειας της συζύγου του- ο γάμος του με την Αθηνά λήγει ύστερα από 11 χρόνια ζωής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και με δεδομένο το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπεγράφη το 2005, η Αθηνά Ωνάση θα κληθεί να δώσει περί τα 45 εκατομμύρια δολάρια στον Αλβάρο.

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο πρέπει να του καταβάλει 11 εκατομμύρια δηλαδή για κάθε ένα χρόνο γάμου, καθώς και το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Συν τα δικαστικά έξοδα που κοστολογούνται στα 4 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ακόμη τα επίσημα αναμένονται. Στο μεταξύ, ιδού μια φωτογραφία από τον γάμο του ζεύγους το 2005

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ