Μια νέα αρχή για τη σχέση της Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:06
21/4/2016

Μια νέα αρχή για τη σχέση της Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mπορεί οι σχέσεις μητέρα και γιου να πέρασαν από σαράντα κύματα και λίγους μήνες πριν να ήταν απαρηγόρητη η Μαντόνα αφού ο γιος της Ρόκο της είχε γυρίσει την πλάτη και είχε αποφασίσει πως ήθελε να ζήσει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι αλλά τώρα φαίνεται πως μαμά και γιος περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο και το απολαμβάνουν όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η βασίλισσα της ποπ.

 

Ας θυμηθούμε πως η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι ήταν στα "μαχαίρια" σχετικά με το ποιος από τους δύο θα "κερδίσει" την επιμέλεια του γιου τους Ροκο. 

Για την ιστορία να πούμε πως όλα ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα όταν μετά τις διακοπές που πέρασε μαζί με τον πατέρα του το Λονδίνο, ο Ρόκο δεν θέλησε να επιστρέψει στη μαμά του, με την οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η μάχη λοιπόν της κηδεμονίας συνεχίζεται ενώ τα ξένα ΜΜΕ πιστεύουν στην νίκη της Μαντόνα. 

Μέχρι στιγμής η Μαντόνα και  ο 15χρονος  γιος  της Ρόκο φαίνεται πως περνάνε καλά ο ένας με τον άλλον και σίγουρα τα έχουν βρειαφήνοντας πίσω τους τις δυσκολίες του παρελθόντος. Έτσι λοιπόν  βρέθηκαν στο Λονδίνο παρέα με αγαπημένους φίλους και όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν κάνει μια νέα αρχή στη σχέση τους. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ