Μία μέρα αρχισυντάκτρια της Huffington Post η Κέιτ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:46
17/2/2016

Μία μέρα αρχισυντάκτρια της Huffington Post η Κέιτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέα, διαφορετικά καθήκοντα για  μια μέρα είχε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό, η Κέιτ έγινε για σήμερα αρχισυντάκτρια της βρετανικής Huffington Post, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να υπογραμμίσει τα θέματα που αφορούν στη ψυχική υγεία των παιδιών. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα "το παλάτι του Κένσινγκτον μετατράπηκε στα αρχηγεία της Huffington Post UK για μια μέρα.

 

Η Κέιτ επιμελήθηκε τη σημερινή έκδοση του ‪#‎YoungMindsMatter‬, κουβεντιάζοντας για άρθρωα, μπλογκς, βίντεο και όλα όσα θα μπορούσαν να χρησιμοποίηθούν. Ανέθεσε εργασίες και στο τέλος συνάντησε παιδιά με τα οποία διάβασε παραμύθια διασκεδάζοντας πολύ.

 

“Η ψυχική υγεία των παιδιών μας πρέπει να θεωρείται το ίδιο σημαντική με τη σωματική υγεία”, δηλώνει η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε άρθρο με τίτλο “Ας κάνουμε την πραγματική διαφορά για μια ολόκληρη γενιά μικρών παιδιών”, που δημοσιεύει σήμερα η Huffington Post UK.

“Όπως οι περισσότεροι γονείς σήμερα, ο Ουίλιαμ και εγώ δεν θα διστάζαμε να ζητήσουμε βοήθεια για τα παιδιά μας, αν την χρειάζονταν. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ντροπή όταν ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του ή πάσχει από μια ψυχική νόσο. Ωστόσο, όταν οι οικογένειες δεν έχουν χρόνο ή χρήματα, δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζουν πού να ζητήσουν βοήθεια ή συμβουλές. Να γιατί είναι ανάγκη τα σχολεία μας και οι κοινότητες να παίζουν πλήρως τον ρόλο τους για να βοηθούν τα παιδιά”,

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ