Μέντες: «Την εβδομάδα που πέθανε ο αδερφός μου, γέννησα την κόρη μου» Πένθος και χαρά μαζί | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:44
3/8/2016
ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ

Μέντες: «Την εβδομάδα που πέθανε ο αδερφός μου, γέννησα την κόρη μου»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συγκλονίζει η Εύα Μέντες σε συνέντευξη της στο περιοδικό Latina, μιλώντας για τη γέννηση της δεύτερης κόρης της και το θάνατο του αδερφού της. 

Ο Χουάν Κάρλος (Juan Carlos), ο μεγαλύτερος αδερφός της Μέντες έφυγε σε ηλικία 53 ετών από τη ζωή στις 17 Απριλίου του 2016, ύστερα από διετή μάχη με τον καρκίνο.

 

Η Μέντες αποκάλυψε μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε:

«Ο χαμός του αδερφού μου έφερε την οικογένεια μας ακόμα πιο κοντά. Νιώθω τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Ο ένας ήταν εκεί για τον άλλον ενώ όλη η οικογένεια μου ήταν εκεί και όταν γεννήθηκε η κόρη μου Αμάντα. Κάναμε την κηδεία του αδερφού μου και την ίδια εβδομάδα την γέννησα. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό, και προφανώς πολύ σπαραξικάρδιο, αλλά παράλληλα ήταν και όμορφο!».

Όσο για το αν θα δούμε και τρίτο παιδί, η Μέντες αρκείται στα δύο της κορίτσια προς το παρόν:

«Προς το παρόν νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στο σπίτι με τα παιδιά και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ Είναι νωρίς για να δηλώσω αν θέλω να κάνω περισσότερα παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη δεν είναι ούτε δύο ετών. Η μικρή μου είναι μωρό και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί τους». 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ