Μελάνια Τραμπ: Απέκτησε το γιο της με τον Ντόναλντ Τραμπ βάσει συμβολαίου | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:52
25/4/2017

Μελάνια Τραμπ: Απέκτησε το γιο της με τον Ντόναλντ Τραμπ βάσει συμβολαίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να έχει αποκτήσει το γιο της Μπάρον βάσει ειδικής συμφωνίας αφού ο νυν Πρόεδρος δεν το θεωρούσε και τόσο απαραίτητο.

Έξι μήνες περίπου μετά το γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια έμεινε έγκυος το γιο τους Μπάρον που σήμερα είναι 11. Ο Τραμπ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με αυτό. Τότε η Μελάνια ήταν 35 χρονών, σε μια ηλικία δηλαδή που ο Ντόναλντ είχε πει κάποτε στον Χάουαρντ Στερν ότι «είναι η ηλικία που θα πρέπει να “ξεφορτώνεσαι” μια γυναίκα.

Σύμφωνα μάλιστα με το Vanity Fair ένας επισκέπτης στο σπίτι τους ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ συμφώνησε να αποκτήσουν ένα παιδί υπό τον όρο ότι η Μελάνια θα αποκτούσε το συντομότερο μετά τη γέννα την πρότερη σιλουέτα της.

«Αυτή του υποσχέθηκε ότι όλα θα ξαναγίνονταν όπως ήταν πριν». Μάλιστα ο επισκέπτης χαρακτήρισε τη συμφωνία τους αυτή ως «συμβόλαιο». Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπεριφερόταν στη γυναίκα του καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάπως υποτιμητικά, σα να της έκανε χάρη και λέγοντάς της «εσύ ήθελες να αποκτήσεις παιδί» και χωρίς να ενδιαφέρεται για το πώς ένιωθε η ίδια. Φυσικά η εκπρόσωπος της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ απέρριψε το παραπάνω δημοσίευμα του Vanity Fair λέγοντας ότι «Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένας πολύ ζεστός και υποστηρικτικός σύζυγος καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ