Μέγα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μπρούκλιν Μπέκαμ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:37
2/2/2016

Μέγα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μπρούκλιν Μπέκαμ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλοι στη Βρετανία με τον πρωτότοκο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια δεν του... χαρίζονται ούτε δημόσια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με "βαρύ" το επώνυμό του, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ (Brooklyn Beckham) -όπως και τα τρία αδέλφια του- στην ουσία γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στη σόουμπιζ. Οι πόρτες του άνοιξαν εύκολα όπου θέλησε να μπει, όμως στα 16 του χρόνια γίνεται "πρωταγωνιστής" στο πρώτο του σκάνδαλο.

 

Ο σάλος ξεκίνησε με την απόφαση του οίκου Burberry να αναθέσει στον νεαρό κύριο Μπέκαμ να φωτογραφήσει την πιο πρόσφατη καμπάνια της. Ναι, ναι, καλά διαβαζετε..

Το γεγονός αυτό εξόργισε τεράστια μερίδα του Τύπου αλλά και της μόδας για ευνόητους λόγους. Ο Guardian, για παράδειγμα υπογραμμίζει τις αντιδράσεις επαγγελματικών φωτογράφων και άλλων επαγγελματικών του χώρου, οι οποίοι χαρακτήρισαν την πρόσληψη του άπειρου γιου Μπέκαμ ως "καθαρό νεποτισμό".

 

Ο ίδιος ο Μπούκλιν πάντως φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή και την ευκαιρία που του δόθηκε ενώ γεμίζει το Ιnstagram του με φωτογραφίες του μπρος και πίσω από την κάμερα.

 

 

Για την ιστορία, πάντως, ο μικρός αδελφός του Μπρούκλιν, είναι επί δύο χρόνια το επίσημο πρόσωπο στις καμπάνιες του διάσημου βρετανικού οίκου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ