Με τόπλες φωτογραφία η είσοδος της Χάλι Μπέρι στα social media [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:42
30/3/2016

Με τόπλες φωτογραφία η είσοδος της Χάλι Μπέρι στα social media [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λογαριασμούς σε Facebook, Twitter και Instagram άνοιξε ταυτόχρονα η διάσημη ηθοποιός και η πρεμιέρα έγινε... χωρίς ρούχα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος τον οποίο επέλεξε η Χάλι Μπέρι να κάνει την είσοδό της στα social media, ο οποίος είναι ενδεικτικός για αυτό που θα ακολουθήσει.

Στα 49 της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τρίπλό ταυτόχρονο "χτύπημα" με μια σέξι, αλλά σεμνή ταυτόχρονα φωτογραφία.

 

Μια βόλτα στο δάσος αποφάσισε να κάνει η Χάλι Μπέρι και μάλιστα τόπλες, έγινε το κλικ και ακολούθησε το ποστάρισμα σε Facebook, Twitter και Instagram με την ίδια λεζάντα.

"Γεια σε όλους. Καλώς ήρθατε! Σήμερα είμαι ενθουσιασμένή. Ανυπομονώ να μοιραστώ τον κόσμο μας μέσα από εικόνες που θα αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις μου. Στέκομαι με δέος μπροστά στη φωτογραφία και τη δυνατότητά της να καταγράψει και να απαθανατίσει τον απίθανο κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε. Είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για τη φύση, τις τέχνες, τη μόδα και πολύ περισσότερο, τις ελπίδες που οι εικόνες θα εμπνεύσουν, θα εμπνεύσουν συζητήσεις και θα σας φέρουν χαρά".

Καλή αρχή λοιπόν.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ