Μαράια Κάρεϊ & Μπιγιονσέ: Η selfie που συζητήθηκε πολύ λόγω... μακιγιάζ [photo] Σιδερωμένη η μία, ενώ η άλλη πιο.. φυσική | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:13
12/12/2016
"ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΗ" Η ΜΙΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΠΙΟ.. ΦΥΣΙΚΗ

Μαράια Κάρεϊ & Μπιγιονσέ: Η selfie που συζητήθηκε πολύ λόγω... μακιγιάζ [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι δυο ντίβες της διεθνούς μουσικής σκηνής πόζαραν μαζί σε μια σπάνια φωτογραφία όπου τα χαμόγελά τους "επισκιάστηκαν" από μια λεπτομέρεια που δεν μπορεί παρά να υπογραμμιστεί.

Καλεσμένη στο σόου που έδωσε η Μαράια Κάρεϊ στη Νέα Υόρκη πήγε η Μπιγιονσέ και η πρώτη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη δεύτερη δημοσίως. Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά..

"Σ' αγαπάω Μπιγινσέ Ευχαριστώ τόοοοοοσο πολύ που ήρθες σήμερα!" γράφει η Μαράια δίπλα στη φωτογραφία που πόσταρε. Εντυπωσιακές και οι δυο γυναίκες, όμως να που υπήρχε μια σαφής διαφορά στην εμφάνισή τους. Η 47χρονη Κάρεϊ ήταν απόλυτα "σιδερωμένη" ενώ η 47χρονη Μπιγιονσέ πολύ πιο φυσική, με τα σημάδια της έκφρασης στο πρόσωπο.

Φυσικά, υπάρχει μια εξήγηση καθότι η Μαράια ήταν πιο "φροντισμένη" έχοντας μόλις κατέβει από τη σκηνή ενώ η Μπιγιονσέ βρέθηκε εκεί ως απλός θεατής. Αυτό, ή η πρώτη έκανε ένα ρετουσαρισματάκι μόνο στο δικό της πρόσωπο;;; Λες;;;

 

 

I love you @beyonce thank you sooooo much for coming out tonight! ❤️😘🎤🙌🏽💋#merrychristmas

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 11, 2016 at 8:41pm PST

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ