Μαράια Κάρεϊ: Η απάντησή της για το φιάσκο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς [photos & vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:47
2/1/2017

Μαράια Κάρεϊ: Η απάντησή της για το φιάσκο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν μπήκε καλά το 2017 για τη διάσημη τραγουδίστρια που επρόκειτο να τραγουδήσει αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου στην Times Square της Νέας Υόρκης. Όμως όχι...

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στη διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένος γι' αυτό που έζησε.

Η Μαράια Κάρεϊ δεν κατάφερε να αρθρώσει ούτε έναν στίχο από το τραγούδι της. Παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να ακούσει το play back και ενώ εκείνο "έπαζε", η ντίβα ζήτησε τη βοήθεια του κοινού φωνάζοντας: «Δεν μπορούμε να ακούσουμε... χάνουμε τα φωνητικά αλλά τι να κάνουμε. Θα πω στο κοινό να τραγουδήσει, εντάξει;» «Εντάξει, αυτό είναι μόνο για γέλια… Προσπαθώ να είμαι καλή στη δουλειά μου εδώ. Και εγώ χρειάζομαι διακοπές, μπορώ να τις έχω».

Προσπάθησε κάτι κάνει με το χορευτικό όμως στο τέλος απεφάνθη ότι «δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση» και έφυγε από τη σκηνή.

Ιδού το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο εκνευρισμός της και αμέσως μετά η απάντηση που ανάρτησε στο Instagram με τη λεζάντα "Σκ@τ@ συμβαίνουν! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος και ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε κι άλλα πρωτοσέλιδα το 2017"

 

 

 

 

 

 

Shit happens 😩 Have a happy and healthy new year everybody!🎉 Here's to making more headlines in 2017 😂

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 31, 2016 at 11:10pm PST

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ