Μαράια Κάρεϊ: Γιατί την έστειλε ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός; Άκυρος ο γάμος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:15
27/10/2016
ΑΚΥΡΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ

Μαράια Κάρεϊ: Γιατί την "έστειλε" ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι φήμες για χωρισμό του ζεύγους ακούγονται συχνά πυκνά, όμως τώρα τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν γίνε πολύ πιο συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με το Woman's Day, ο αρραβώνας της Μαράια Κάρεϊ και του αρραβωνιαστικού της Τζέιμς Πάκερ διαλύθηκε, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι εκείνος "δεν άντεξε άλλο".

 

Πηγές τις οποίες επικαλείται το περιοδικό αναφέρουν ότι ο Πάκερ έχει ταραχτεί πολύ από δυο πράγματα τα οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί πια.

Αφενός τις ασύστολες σπατάλες της Μαράια, η οποία ξοδεύει σε "βαθμό κακουργήματος", αφετέρου τα σχέδιά της για το ριάλιτι Mariah's World που έχει συμφωνήσει με το E! και τρομάζει τον Πάκερ γιατί δεν ξέρει πόσα κομμάτια της προσωπικής τους ζωής έχει σκοπό να βγάλει στη φόρα η "καλή" του.

Ε.. τα ζύγισε τα ξαναζύγισε... Τον διέλυσε το αρραβώνα ο Αυστραλός μεγιστάνας, συμφωνώντας όμως, όπως διαβάζουμε να κρατήσει η Μαράια το εντυπωσιακό μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Επίσημα πάντως ανακοίνωση δεν έχουμε δει. Αναμένουμε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ