Λιουκ Πέρι: Ο πρωταγωνιστής του Μπέβερλι αποκαλύπτει την εμπειρία του με τον καρκίνο Στα 49 του χρόνια | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:09
22/3/2017
ΣΤΑ 49 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Λιουκ Πέρι: Ο πρωταγωνιστής του Μπέβερλι αποκαλύπτει την εμπειρία του με τον καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθήσαμε από πολύ κοντά τη μάχη που έδωσε η Σάνεν Ντόχερτι με την «κακή ασθένεια» και τώρα μαθαίνουμε ότι και ο πάλαι ποτέ τηλεοπτικός της έρωτας είχε τη δική του εμπειρία.

Θέλοντας να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τη σημασία της πρόληψης, ο Λιουκ Πέρι μίλησε δημόσια για την εποχή που ο καρκίνος του «χτύπησε» την πόρτα -ευτυχώς πολύ ελαφρά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox News o 49χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως μια εξέταση ρουτίνας που έκανε το 2015 αποκάλυψε ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. 

To 2015 ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια απλή εξέταση κολονοσκόπησης και οι γιατροί  διαπίστωσαν προκαρκινικές αυξήσεις στο παχύ έντερο του. Οι γιατροί αφαίρεσαν τους όγκους και σήμερα ο Πέρι δηλώνει: «Αν περίμενα και δεν έκανε την εξέταση το σενάριο θα ήταν τώρα διαφορετικό. Ο καρκίνος του εντέρου είναι η τρίτη πιο μεγάλη μορφή καρκίνου στην Αμερική και ευθύνεται για 15 από τους 100,000 θανάτους που προκαλεί κάθε μορφή καρκίνου».

Η πρόληψη σώζει ζωές και ο Λιουκ μας το θυμίζει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ