Ξύπνησε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (vds) | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:15
20/4/2015

Ξύπνησε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μπόμπι Μπράουν ήταν εκείνος που κοινοποίησε τα ευχάριστα νέα και μάλιστα δημόσια.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) δίνει μάχη για τη ζωή της από τις 31 Ιανουαρίου όταν βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της. Σήμερα μαθαίνουμε, δια στόματος του πατέρα της ότι ξύπνησε!

Το βίντεο με τον Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια συναυλίας του ότι η κόρη του "ξύπνησε" και ότι "τον παρακολουθεί αυτή τη στιγμή" κάνει τον γύρο του ίντερνετ μέσω TMZ, χωρίς, όμως άλλη πληροφόρηση δυστυχώς.

Αυτό που είναι γνωστό επίσημα μέχρι τώρα είναι πως η 22χρονη μοναχοκόρη του Μπράουν και της Γουίτνεϊ Χιούστον (Withney Houston) βρίσκεται σε ίδιωτικό κέντρο αποθεραπείας στην Ατλάντα, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν αρχικά.

Η Κρίσι, όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά, βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση τεχνητού κώματος καθώς μόλις επιχείρησαν να την αποσυνδέσουν, άρχισε να παθαίνει κρίσεις και αυτό κρίθηκε πιο επικίνδυνο.

Επιπλέον πληροφόρηση δεν υπάρχει προς το παρόν ενώ, δυστυχώς, γύρω από το προσκεφάλι της ταλαίπωρης νεαρής, παίζονται πολλά παιχνίδια καθώς τα συμφέροντα είναι μεγάλα.

Οι προσευχές μας φυσικά είναι με την Μπομπι Κριστίνα και την ανάρρωσή της.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το βιντεάκι με τον Μπόμπι Μπράουν να κάνει την αποκάλυψη, ενώ για την ιστορία να πούμε ότι η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι μία από τις τρεις -του ιδίου μήκους κύματος- που είχε ποστάρει η Μπόμπι Κριστίνα στο Instagram για τη γιορτή του πατέρα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ