Ξέφυγε τελείως η Τζένιφερ Άνιστον στο πάρτι του Ορλάντο Μπλουμ [photos] Έγινε 40 ετών | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:34
16/1/2017
ΕΓΙΝΕ 40 ΕΤΩΝ

"Ξέφυγε" τελείως η Τζένιφερ Άνιστον στο πάρτι του Ορλάντο Μπλουμ [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γενέθλια είχε ο διάσημος ηθοποιός και η αγαπημένη του, Κέιτι Πέρι, του ετοίμασε ένα πάρτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ούτε και οι καλεσμένοι.

Γέμισε το Instagram φωτογραφίες του Ορλάντο Μπλουμ και των καλεσμένων στο πάρτι που του είχε οργανώσει η Κέιτι Πέρι και οι περισσότερες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό που αφοορούσε στο... ενδυματολογικό.

Μια φόρμα γεμάτη με το το κεφάλι του εορτάζοντα πρόσφερε με την άφιξη στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι, η Πέρι και οι περισσότεροι τη φόρεσαν. Ακόμη και ο ΟΡλάντο, ο οποίος βέβαια, μετά από μερικές ώρες την κατέβασε μέχρι κάτω από τη μέση. Το ίδιο και τα φιλαράκια του και γέμισε η φωτογραφία... κοιλιακούς!

Στα "ιδιαίτερα" της βραδιάς σημειώνουμε την τούρτα κουκουβάγια, την έκπληξη που έκανε στον εορτάζοντα η μητέρα του και εκείνος την πόσταρε όλο χαρά αλλά και τις... εξαλλοσύνες της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία παραβρέθηκε μαζί με τον Τζάστιν Θερού. Τα... πειστήρια λίγο πιο κάτω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ