Ξαφνικός χωρισμός για τη Τζένιφερ Λόπεζ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:01
7/2/2017

Ξαφνικός χωρισμός για τη Τζένιφερ Λόπεζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όπως φαίνεται το ειδύλλιό της με τον ράπερ Ντρέικ δυστυχώς δεν κράτησε πολύ και η διάσημη σταρ αποφάσισε, όλο υπονοούμενα, να μοιραστεί την είδηση με τους φαν της στα κοινωνικά δίκτυα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ξεκίνησαν τη σχέση τους όλο υποσχέσεις και χαμόγελα αλλά η συνέχεια δεν υπήρξε ιδιαίτερα ευχάριστη για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον 30χρονο ράπερ Ντρέικ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι ίδιοι παρά τις κοινές φωτογραφήσεις τους και τις συχνές αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ποτέ δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Οπότε ούτε και τώρα έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους. Εντούτοις οι αινιγματικές αναρτήσεις της 47χρονης σταρ στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει ότι μάλλον έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Αρχικά υπήρξε αυτή η φωτογραφία με το ρητό: «Timing is everything. If it’s meant to happen, it will, and for the right reasons» ή επί το ελληνικότερον: « Ο συγχρονισμός είναι το παν. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει, και για τους σωστούς λόγους».

Δείτε το εδώ:

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Οι φαν της το πήραν ως μήνυμα χωρισμού, ειδικά αφού στη συνέχεια ακολούθησε βίντεο με την Τζένιφερ να τραγουδά ιδιαίτερα συναισθηματικά το τραγούδι χωρισμού «Smile» του Nat King Kole. «Χαμογέλα όταν η καρδιά σου πονά, χαμογέλα παρόλο που κοντεύει να σπάσει» λένε οι στίχοι. Ακούστε την εδώ:

 

Repost: Part 1. 🎤Rare moment with @jlo #smile 🤗😇😍

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Αληθινός χωρισμός ή διαφημιστικό κόλπο; Η συνέχεια θα δείξει!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ