Ξαφνικός σάλος με τα φρύδια της Κέιτ! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
18:51
9/2/2016

Ξαφνικός σάλος με τα φρύδια της Κέιτ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπό της τα τελευταία χρόνια, εστιάζοτντας, μάλιστα στο σημείο επάνω από τα μάτια της.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τα... φρύδια της. Η Κέιτ εμφανίστηκε σε δυο κοινωνικές εκδηλώσεις το σαββατοκύριακο και το πρόσωπό της φαινόταν κάπως... διαφορετικό. Ξεκίνησε λοιπόν μια κουβέντα γύρω από το το έχει κάνει στα φρύδια της γιατί όντως, δεν είναι τα ίδια.

 

Η φωτογραφία που βλέπετε επάνω είναι από την DailyMail η οποία "ασχολήθηκε" ιδιαίτερα με το θέμα. Και πράγματι, η διαφορά στις φωτογραφίες είναι εμφανής. Όπως και σε αυτές που ακολουθούν από διάφορες στιγμές στη ζωή της.

Προφανώς η δούκισσα του Κέιμπριτζ, με τους ανθρώπους που επιμελούνται την εμφάνισή της κάνουν δοκιμές, με στόχο να "παχύνουν" το σημείο που μοιραία αραιώνει με τον χρόνο. Κάπου όμως, μας φαίνεται ότι προς το τέλος το έχουν"χάσει".

Η Κέιτ δείχνει μεγαλύτερη από τα 34 χρόνια της και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξαναδούν το θέμα...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ