Κρόφορντ: Μήνυση για την αρετουσάριστη φωτογραφία | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:36
2/3/2015

Κρόφορντ: Μήνυση για την αρετουσάριστη φωτογραφία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην αντεπίθεση περνά η διάσημη καλλονή μετρώντας, όμως, πολύ προσεκτικά τις κινήσεις της.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που το ίντερνετ πήρε φωτιά από φωτογραφία που έδειχνε τη Σιντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) "αρετουσάριστη", όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ, που όμως, όπως προκύπτει, το είχε το ρετουσαρισματάκι της.

Η φωτογραφία που βλέπεις αμέσως στη συνέχεια, ήρθε από το συνολικό πρότζεκτ που είχε κάνει το 49χρονο τοπ μόντελ για το περιοδικό Marie Claire Mexico τον Δεκέμβρη του 2013 η οποία -και καλά- τώρα διέρρευσε.

Εκτός από την εύλογη έκπληξη, όλες οι αντιδράσεις ήταν παραπάνω από θετικές για τη λατρεμένη εδώ και χρόνια Σίντι η οποία δεν μασάει και ποζάρει ακομπλεξάριστα σαν μια... κοινή θνητή.

Η ίδια η Κρόφορντ δεν είπε κουβέντα σχετικά, ενώ ο σύζυγός της φρόντισε να την αποκαταστήσει μέσω φωτογραφίας που πόσταρε λίγες μέρες μετά. Φωτογραφία που μιλούσε από μόνη της. Ιδού:

Τώρα, όμως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η νομική ομάδα της Σίντι βρίσκεται πολύ κοντά στο να εντοπίσει τον υπεύθυνο για εκείνη τη διαρροή αλλά και την ηλεκτρονική επεξεργασία της φωτογραφίας, η οποία, όπως υποστηρίζει η Κρόφορντ υπέστη όντως ρετούς, αλλά προς το χειρότερο.

Οι μηνύσεις θα πέσουν βροχή και το θέμα θα έχει συνέχεια. Θα το παρακολουθούμε φυσικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ