Κρις Χέμσγουορθ: Ο Θορ επιδεικνύει τα... κρυφά του ταλέντα [photos] Έφτιαξε μια απίθανη τούρτα γενεθλίων | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:11
4/11/2016
ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Κρις Χέμσγουορθ: Ο "Θορ" επιδεικνύει τα... κρυφά του ταλέντα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Παιδί για σπίτι" ο γοητευτικός αυστραλός σταρ αποδεικνύεται χρυσοχέρης στη ζαχαροπλαστική. Σε βαθμό που ξεπερνά την όποια φαντασία. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πανευτυχής οικογενειάρης, ο Κρις Χέμσγουορθ δείχνει να απολαμβάνει τρελά τις δουλειές του σπιτιού. Και αν όχι όλες, τουλάχιστον αυτές τις κουζίνας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ζαχαροπλαστική. 

Δυο φωτογραφίες που "αλιεύσαμε" στο προφίλ του στο Instagram εντυπωσιάζουν. Ο Κρις έβαλε τα δυνατά του, έπεσε με τα μούτρα στη "δουλειά" και έφτιαξε μια τούρτα για την κόρη του, Ίντια, που είχε γενέθλια πριν από μερικούς μήνες. 

Και όχι τούρτα ό,τι κι ό,τι! Τούρτα δεινόσαυρος! Και η περήφανη σύζυγος Έλσα Πατακί καμαρώνει ποστάροντας τα κατορθώματα του "καλού" της. Και με το δίκιο της. 

Ιδού: 

 

Εύγε στον Κρις

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ