Κλείνει στόματα η Kylie Jenner! Ξανά fit τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Stormi | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:13
8/6/2018

Κλείνει στόματα η Kylie Jenner! Ξανά fit τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Stormi

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέσσερις μόλις μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τη μικρή Stormi Webster.

Όπως είχε αποκαλύψει το περιβάλλον της, η 20χρονη επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αμέσως μετά τη γέννα, δεν διένυε την καλύτερή της περίοδο, καθώς κάτι η ανασφάλεια για όσα είχε να αντιμετωπίσει και κάτι η τεράστια αλλαγή στο σώμα της, την έκαναν να πάρει την απόφαση να… εξαφανιστεί από όλους.

Η μητέρα και οι αδερφές της δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό της, με το μικρότερο παιδί της οικογενείας Kardashian – Jenner να αποδεικνύει πως τελικά τίποτα δεν την πτοεί. Έχοντας ηρεμήσει και βρει ξανά τους ρυθμούς της, επέστρεψε για τα καλά στα social media, ούσα αποφασισμένη να δείξει σε όλους πως είναι ξανά η Kylie που αγαπήσαμε.

Πιο fit από ποτέ, ποζάρει σε μια σειρά φωτογραφιών που κατέκλυσαν το news feed των εκατομμυρίων followers της και έγιναν σε χρόνο – ρεκόρ πρώτο θέμα στα διεθνή lifestyle Μέσα.

Να λοιπόν πώς είναι η μικρή αδερφή της Kim Kardashian σήμερα…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ