Κιμ Κατράλ: Το Sex And The City κατέστρεψε τον γάμο μου Με εξομολογητική διάθεση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:47
19/10/2016
ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Κιμ Κατράλ: "Το Sex And The City κατέστρεψε τον γάμο μου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αποκαλυπτικότατη υπήρξε η διάσημη ηθοποιός για το κόστος που είχε η συμμετοχή της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά στην προσωπική της ζωή.

Η Κιμ Κατράλ ταυτίστηκε τόσο πολύ με τη "Σαμάνθα Τζόουνς", τον ρόλο που ενσάρκωνε επί χρόνια στο Sex And The City τηλεοπτικά και κινηματογραφικά που ακόμη και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, ο "διαχωρισμός" είναι πολύ δύσκολος.

60 ετών σήμερα, η διάσημη ηθοποιός κάνει τον απολογισμό της και ακαταλήγει στο συμπέρασμα ότι η επιτυχία που είχε στην επαγγελματική της ζωή, της κόστισε την ευτυχία στην προσωπική.

 

Τρεις φορές παντρεμένη, η Κιμ Κατράλ αναφέρθηκε στον τελευταίο της γάμο με τον μηχανικό ήχου Μαρκ Λέβινσον, που υπήρξε παράλληλα με τα χρόνια του σόου στην τηλεόραση (1998-2004),

"Μου κόστισε τον γάμο μου επειδή δεν ήμουν ποτέ στο σπίτι. Δεν ήμουν ποτέ εκεί και ο σύζυγός μου ένιωθε μοναξιά, εκνευρισμό και ανταγωνισμό. Ήταν πολύ δύσκολο", παραδέχτηκε η Κιμ η οποία, για την ιστορία, είχε συνεργαστεί με τον Λέβινσον στη συγγραφή ενός βιβλίου σεξ με τον τίτλο "Ικανοποίηση: Η τέχνη του γυναικείου οργασμού".

Πάντως, παρότι το ονομά της έχει κατά καιρούς συνδεθεί με μερικούς διάσημους κυρίους, η ίδια η Κιμ δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ σχέση της μετά το τέλος και του τρίτου της γάμου.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ