Κέιτλιν Τζένερ: Βραβείο θάρρους & δάκρυα επί σκηνής | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:34
16/7/2015

Κέιτλιν Τζένερ: Βραβείο θάρρους & δάκρυα επί σκηνής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βραβείο θάρρους απονεμήθηκε στην Κέιτλιν Τζένερ από τα βραβεία  ESPY την Τετάρτη, τα βραβεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για να τιμήσουν αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα τους.

Η 65χρονη Κέιτλιν - πρώην Μπρους Τζένερ - ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της εμφανώς συγκινημένη. Το ίδιο συναισθηματικά φορτισμένο ήταν και το μήνυμα που απήυθηνε κατά την παραλαβή του βραβείου. Η Κέιτλιν Τζένερ από το δημόσιο βήμα μίλησε για την αποδοχή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες τρανσέξουαλ άνδρες και γυνάικες στον πλανήτη. 

Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση τους. Μαθαίνουν πως είναι διαφορετικοί και προσπαθούν να το χειριστούν, κι είναι πάνω από κάθε άλλο πρόβλημα που έχει κάθε έφηβος" είπε η Τζένερ για να προσθέσει: "Δέχονται εκφοβισμό, γίνονται δέκτες σωματικής κακοποίησης, δολοφονούνται ή αυτοκτονούν".

Από τη στιγμή που ο Μπρους Τζένερ ξανασυστήθηκε ως Κέιτλιν, μέσα από το εξώφυλλο του Vanity Fair τον Ιούνιο, απέκτησε αρκετούς οπαδούς και υποστηρικτές αλλά και πολέμιους. Στο "δηλητήριό" τους όπως λέει η ίδια απαντά πως αντέχει τον χλευασμό ενώ άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση. Κι εκεί ήταν που δάκρυσε...

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ