Κέιτλιν: Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη για το Ολυμπιακό μετάλλιο (vds) | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:26
28/8/2015

Κέιτλιν: Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη για το Ολυμπιακό μετάλλιο (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πρώην πατριός, νυν μητριά των αδελφών Καρντάσιαν, δεν φαίνεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τη μεγάλη τιμή που είχε κερδίσει ως Μπρους.

Ως Μπρους Τζένερ, το 1976, είχε κερδίσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο δέκαθλο. Σήμερα, ως Κέιτλιν χρησιμοποιεί, με κάθε τρόπο, τα "περασμένα μεγαλεία της" για αλλους σκοπούς. Σε τέτοιο βαθμό που οι αντιδράσεις είναι πολλές και έντονες.

 

Το live blog της, "The Real Me", όπου απαντά ερωτήσεις θαυμαστών, επέλεξε η Κέιτλιν για να κάνει τα φανερώματα. Η θαυμάστρια Νάνσι ρωτά που έχει το μετάλλιο και εκεί η γυναίκα που έχει γίνει πατέρας σε 6 παιδιά (!) εξηγεί ότι δεν το έχει σε ράφι, αλλά "εδώ, στο συρτάρι με τα καλλυντικά μου".

Και έτσι, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Κέιτλιν, έβαλε το χέρι στο συρτάρι, έπιασε το μετάλλιο και το έδειξε στην κάμερα. Και είπε κι άλλα!!

 

"Ξέρω πως ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτό, αλλά εδώ είναι... Νάτο, Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. Ήταν μια σπουδαία στιγμή στη ζωή μου, όμως για να είμαι ειλικρινής αυτή είναι μια πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μου. Αυτό που προσπαθώ να καταφέρω τώρα".

 

Αυτά λέει η Κέιτλιν κάνοντας "ζογκλερικά" ψαχουλεύοντας στα συρτάρια της με το σελφοκόνταρο (Selfie Stick) στο χέρι.

Πόσταρε μάλιστα κομμάτι της απάντησης και στο Instagram.

Στη συνέχεια βλέπετε το βίντεο το οποίο ξεσήκωσε εκ νέου αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο. ¨Ομως την Κέιτλιν δεν τη νοιάζει.

Τη δουλειά της την κάνει με τον ντόρο που σηκώνει και αυτό έχει σημασία... Όχι;;;;

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ