Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: Ιδού η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους Καιμάλλον... η τελευταία! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:01
1/3/2017
ΚΑΙΜΑΛΛΟΝ... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: Ιδού η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το διάσημο ζευγάρι έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ τους τελετυταίους μήνες ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους. Να που ανέλαβαν άλλοι το έργο!

Όλο τον καιρό που η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ είναι μαζί, οι φήμες τους "χωρίζουν" διαρκώς ενώ στην πρόσφατη τελετή των βραβείων Όσκαρ, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί μαζί αν και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, «Η Κέιτι δεν πέρασε πολύ ώρα με τον Ορλάντο. Ήρθαν κοντά για μια φωτογραφία και αυτό ήταν»

Σήμερα και «για να μην ξεφύγει το θέμα από τον έλεγχο», ανέλαβαν από κοινού οι εκπρόσωποί τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Σε δήλωση που εστάλη στο περιοδικό People οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας και του ηθοποιού αναφέρουν: «Πριν οι φήμες ή οι λάθος πληροφορίες ξεφύγουν από τον έλεγχο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Κέιτι και ο Ορλάντο παίρνουν τον χρόνο τους ο ένας από τον άλλο».

Σύμφωνα με το περιοδικό, τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι εμφανιζόταν μαζί μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις κάθως οι πρώτες φήμες για χωρισμό είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο.

Τίτλοι τέλους λοιπόν...


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ