Κέιτ Χάντσον: Ο πρώην σύζυγος την τρέχει στα δικαστήρια για τον γιο τους 13 ετών ο Ράιντερ σήμερα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:20
1/3/2017
13 ΕΤΩΝ Ο ΡΑΙΝΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ

Κέιτ Χάντσον: Ο πρώην σύζυγος την "τρέχει" στα δικαστήρια για τον γιο τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο Κρις Ρόμπινσον απαιτεί να επανεξεταστεί η κοινή επιμέλεια που είχε ορίσει το δικαστήριο για τον γιο τους, όταν χώρισαν το 2007.

Η Κέιτ Χάντσον παντρεύτηκε τον ροκά τραγουδιστή των Black Crowes το 2000 και τέσσερα χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, Ράιντερ. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2007, είχαν συμφωνήσει σε κοινή κηδεμονία του, κατάσταση που ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, όμως, το οποίο έχει στην κατοχή του τα ανάλογα έγγραφα, ο Ρόμπινσον επανέρχεται στο ζήτημα καθώς κατέθεσε αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια ζητώντας να επανεξεταστεί η υπόθεση της κηδεμονίας του 13χρονου γιου του.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα η Κέιτ Χάντσον δεν έφερε καμία αντίρηση και οι δυο τους συμφώνησαν να υποβληθούν σε συνεντεύξεις αξιολόγησης ώστε να καθοριστούν ποιος συνθήκες διαβίωσης είναι προς το καλύτερο συμφέρον του Ράιντερ.

Το ζευγάρι έδωσε επίσης την άδειά του στο δικαστήριο να έχει πρόσβαση στα αρχεία της ιατρικής και ψυχολογικής τους κατάσταστης ενώ συμφώνησαν να υποβληθούν σε εξετάσεις για ναρκωτικά, αλκοόλ αλλά και ψυχιατρικής αξιολόγησης αν χρειαστεί.

Επιπλέον, το διαστήριο όρισε ότι η 37χρονη Κέιτ θα έπρεπε να πληρώσει για αυτές τις αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένης και μιας αμοιβής των $7,500 που ήταν προσυμφωνημένη.

Για την ιστορία, η Χάντσον έχει ακόμη έναν γιο, τον 5χρονο Μπίνγκαμ, καρπό του έρωτά της με τον επίσης  μουσικό, και frontman των Muse, Ματ Μπέλαμι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ