Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτογραφία της Αντέλ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:47
2/3/2016

Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη φωτογραφία της Αντέλ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα "αστειάκι" που κυκλοφορεί αυτές τις ώρες στο ίντερνετ έχει ξεσηκώσει τους θαυμαστές της τραγουδίστριας που δεν το... αντιλαμβάνονται καθόλου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ύστερα από ακόμη έναν θρίαμβο στα πρόφατα Grammy, η Αντέλ βρίσκεται ξανά στη δημοσιότητα, όμως για άλλον λόγο και ερήμην της αυτή τη φορά.

Στην πρώτη ματιά, λοιπόν, η φωτογραφία που βλέπεις επάνω είναι αυτή του εξωφύλλου του τελευταίου άλμπουμ της 27χρονης σταρ [φωτό κάτω] αλλά αναποδογυρισμένη. Αν κοιτάξεις, όμως λίγο καλύτερα... κάτι δεν πάει καλά.

 

Ιδού, λοιπόν, η αποκάλυψη. Το "θεματάκι" είναι στα μάτια όπου τα βλέφαρα, τα φρύδια και τα χείλη είχαν παραμείνει στη θέση τους κατά το... φλιπάρισμα.

Δεν είναι γνωστό από που ξεκίνησε αυτή η φωτογραφία το ταξίδι της, όμως ήταν το Shade Room που την "κυκλοφόρησε" δεόντως...

Το είδαμε κι αυτό!!!!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ