Κάμερον Ντίαζ: Δες πώς είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 43 [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:12
1/4/2016

Κάμερον Ντίαζ: Δες πώς είναι πραγματικά το πρόσωπό της στα 43 [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι καθώς δεν έχει κανένα πρόβλημα αφενός να ποζάρει τελείως αμακιγιάριστη, αφετέρου να ποστάρει τις φωτογραφίες στα social media.

Αυτή τη φορά, όμως η εικόνα είναι διαφορετική και ο λόγος είναι απλός. "Ου γαρ έρχεται μόνον". Και αυτό ισχύει για όλους, όσο διάσημοι κι αν είναι. Η διαφορά εδώ, όμως, είναι ότι η Κάμερον Ντίαζ το απολαμβάνει, όσο και αν της σκάβει το πρόσωπο ο χρόνος.

Πριν φτάσουμε στην πιο πρόσφατη, όμως θυμόμαστε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές "αμακιγιάριστες" πόζες της 43χρονης Κάμερον.

 

Τιμή της και χαρά της οι ρυτίες της Κάμερον, που δεν είναι και λίγες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τη νοιάζει. Και ενώ ποστάρει συχνά πυκνά τέτοιου είδους φωτογραφίες η διάσημη ηθοποιός, που όλο λένε ότι είναι έγκυος, αλλά ακόμή κοιλίτσα δεν έχουμε δει, αυτή η τελευταία είναι πολύ σκαμένη. Δες στην άλλη σελίδα το τελευταίο ποστάρισμα.

 

Ιδού λοιπόν. Η αλήθεια είναι ότι στα 43 της χρόνια η Κάμερον δεν έχει σχέση με άλλες συνομήλικές τους που ενδεχομένως φροντίζουν λίγο περισσότερο τις ρυτίδες της. Εκείνη όμως τις αγαπά, δεν τις κρύβει και αντίθετα, με τον τρόπο αυτό προωθεί και το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο "Longetivity Book" όπου "διδάσκει" στις γυναίκες τη σημασία του να μεγαλωνεις αγαπώντας την ηλικία και τον εαυτό σου.

Διάβασε περισσότερα στο www.ourbodybook.com

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ