Ιδού πώς είναι σήμερα η ξαδέλφη των θρυλικών Ντιούκς, Ντέιζι [photos] 62 ετών σήμερα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:17
27/1/2017
62 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδού πώς είναι σήμερα η ξαδέλφη των θρυλικών Ντιούκς, Ντέιζι [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μπάρμπαρ Μπαχ έβαλε φωτιά στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του '80 μαζί με τα τηλεοπτικά ξαδέλφια της "Μπο" και "Λιουκ". Δες τη σήμερα στα 62 της χρόνια.

Aκούγοντας λέξεις όπως "Ντιουκς" και "Ντέιζι Ντιουκ" οι νεότεροι να σκέφτονται αμέσως την Τζέσικα Σίμσον (Jessica Simpson) και δεν κάνουν καθόλου λάθος αφού όντως η 37χρονη σταρ ανέλαβε τον ρόλο αυτό στην κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς το 2005.

Όμως η πρώτη "Ντέιζι" ήταν η Κάθριν Μπαχ (Catherine Bach) η οποία αναστάτωνε το Χάζαρντ με τα καυτά σορτσάκια της από το 1979 ως το 1985 μαζί με τα ξαδέλφια της, τον ξανθό "Μπο" Τζον Σνάιντερ (John Schneider) και τον μελαχρινό "Λιουκ" Τομ Γουόπατ (Tom Wopat).

Ιδού και μια αναμνηστική φωτογραφία των πρώτων "Dukes of Hazard" μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Για την ιστορία, εκείνη την εποχή τα πόδια της ήταν ασφαλισμένα για $1.000.000.

Σήμερα, λοιπόν, η Κάθριν Μπαχ είναι 62 χρονών, και η τελευταία της τηλεοπτική παρουσιά ήταν εδώ και δύο στη μακροβιότερη αμερικανική σαπουνόπερα "Ατίθασα Νιάτα", ενώ στην προσωπική της ζωή έχει δυο μεγάλες κόρες με τον δεύτερο και τελευταίο άντρα της να έχει αυτοκτονήσει τον Απρίλιο του 2010. Ήταν 60 ετών και 10 χρόνια παντρεμένος με την Μπαχ.

Ιδού η Μπάρμπαρα Μπαχ εν έτη 2017

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ