Η Αθηνά Ωνάση θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:36
1/6/2016

"Η Αθηνά Ωνάση θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανησυχητικές πληροφορίες δίνει ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος για τη χρυσή κληρονόμο, η οποία, όπως υποστηρίζει θέλει να αυτοκτονήσει.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, γνωστός δημοσιογράφος, γνωστός και ως "βιογράφος των Ωνάσηδων" υποστηρίζει ότι "η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της γι' αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακές της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο"

ΜΙλώντας στην εφημερίδα Espresso ο 91χρονος δημοσιογράφος υποήριξε οτι εδώ και καιρό ο Ντόντα πίεζε την Ωνάση να κάνουν παιδί, όμως εκείνη αρνιόταν, καθώς θεωρεί ότι «οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας»! 

Προσθέτει μάλιστα πως η Αθηνά διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου», κάτι που συνδέεται απόλυτα με την αντίδρασή της, όταν πριν από λίγες μέρες σκοτώθηκε το άλογο ιππασίας που είχε αγοράσει το ζευγάρι στη Βίβιαν, την κόρη του ολυμπιονίκη. 

 

«Η Αθηνά το θεώρησε σημάδι, άρχισε να κλαίει και να οδύρεται φωνάζοντας: ‘‘Ντόντα, απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου’’». Από εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. 

H Χρυσή Κληρονόμος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει σταματήσει να τρώει, άτομα από το περιβάλλον της λένε πως έχει αδυνατίσει ανησυχητικά και το πρόσωπό της έχει υποστεί μετάλλαξη εξαιτίας της απώλειας των κιλών.

Οι πληροφορίες αυτές του γνωστού βιογράφου και δημοσιογράφου προέρχονται από πηγές του στη Βραζιλία.  

Στη φωτογραφία κάτω, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος μαζί με τον Αριστοτέλη Ωνάση σε άλλες εποχές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ