Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράζεται το μυστικό της ομορφιάς της -Είναι τόσο απλό!!! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:20
13/1/2016

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράζεται το μυστικό της ομορφιάς της -Είναι τόσο απλό!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον... αγέραστο έχει η ελληνικής καταγωγής σταρ κατά γενική ομολογία.Τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα, παραμένει το ίδιο φρέσκια, fit και εντυπωσιακή, όπως τα πρώτα χρόνια που τη γνωρίσαμε. Πώς τα καταφέρνει;

Εντάξει... τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο, όμως όχι τον μοναδικό για μια γυναίκα να είναι όμορφη και νεανική παρά την όποια ηλικία της. Πρέπει όμως να βοηθά και εκείνη κάπως. Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennier Aniston), τρανταχτό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας, μαρτυρά το μυστικό της. Και είναι τόσο απλό. Μπορούμε όλες να το κάνουμε.

 

Μιλώντας στο Yahoo!  Food, η 46χρονη κυρία Θερού αποκαλύπτει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είναι η ίδια πάντα επειδή ακριβώς κάνει -και τρώει- τα ίδια χρόνια ολόκληρα.

"Η δίαιτά μου είναι ίδια όλο τον χρόνο. Δεν κάνω μεγάλες αλλαγές. Τα πράγματα είναι απλά. Φάε όσο περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά μπορείς, όσο λιγότερη ζάχαρη, πιες τόνους και τόνους νερό και κοιμήσου καλά".

Έτσι εξηγείται. Και δικαιολογίες δεν υπάρχουν...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ