Η τραγωδία χτύπησε ξανά τη Σελίν Ντιόν: Πέθανε και ο αδελφός της από καρκίνο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
22:11
16/1/2016

Η τραγωδία χτύπησε ξανά τη Σελίν Ντιόν: Πέθανε και ο αδελφός της από καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δυο μέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, η διάσημη τραγουδίστρια βίωσε ακόμη μια φορά την απώλεια, καθώς αποχαιρέτησε και τον αδελφό της.

Ο Ρενέ Αντζελίλ, σύζυγος της Σελίν Ντιόν και σύντροφός της τα τελευταία 30 χρόνια, πέθανε προχθές χάνοντας την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του λάρυγκα. Σήμερα, μαθαίνουμε ότι πέθανε, επίσης από καρκίνο, ο αδελφός της διάσημης τραγουδίστριας, Ντάνιελ.

 

O Ντάνιελ ήταν 59 ετών και ο 8ος στη σειρά από τα 13 αδέλφια της Σελίν Ντιόν, η οποία είναι ο βενιαμίν της οικογένειας.

Ο καρκίνος είχε χτυπήσει τον άτυχο Ντάνιελ στον εγκέφαλο, τη γλώσσα και τον λάρυγκα επίσης, ενώ η ασθένειά του έγινε γνωστή μόλις πριν μια μέρα, όταν η οικογένεια ενημερώθηκε ότι του έμεναν πια λίγες ώρες μόνο.

Οι ώρες που περνά η Σελίν, ύστερα και από το δεύτερο απανωτό χτύπημα της μοίρας πρέπει να είναι αφόρητες, και, όπως λέγεται, παίρνει δύναμη μόνο από τους τρεις γιους της.

Οι πληροφορίες θέλουν την κηδεία του Αντζελίλ να γίνεται στην ίδια εκκλησία όπου πριν από 21 χρόνια παντρεύτηκε την αγαπημέντη του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ