Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει για εκείνον Χωρίς φόβο και πάθος | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:58
10/11/2016
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει για εκείνον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ο διάσημος ηθοποιός και η Ντέμπορα Λι  Φέρνις είναι αχώριστοι από το 1995, παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν. 

Ο Χιου Τζάκμαν δεν σταματά να βρωντοφωνάζει πόσο αγαπά τη σύζυγό του ενώ σε κάθε συνέντευξη αποκαλύπτει και κάτι προσωπικό τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 60χρονης Ντέμπορα Λι Φέρνις να το κάνει και να παραδεχτεί ταυτόχρονα ένα από τα πιο σοβαρά λάθη που έκανε όσο καιρό είναι ζευγάρι. 

 

Ο 48χρονος ηθοποιός έχει ταυτιστεί χωρίς αμφιβολία με τον ρόλο του μεταλλαγμένου Γούλβεριν, τον οποίο έχει ήδη ενσαρκώσει 8 φορές και ετοιμάζεται για την 9η -και τελευταία, όπως έχει δηλώσει. 

Η "καλή" του, λοιπόν, σήμερα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως όταν το 2000 εκείνος της είχε μιλήσει για την πρόταση που του είχε γίνει για τον συγκεκριμένο ρόλο εκείνη προσπαθούσε να τον πείσει να πει "Όχι". Ευτυχώς που δεν την άκουσε! 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ