Η Σόφι Τέρνερ και η Μέισι Γουίλιαμς με τα ίδια τατουάζ [photos] Το μυστικό πίσω από το χτύπημα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:05
19/9/2016
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ"

Η Σόφι Τέρνερ και η Μέισι Γουίλιαμς με τα ίδια τατουάζ [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι δυο πρωταγωνίστριες της σειράς "Game of Thrones" εμφανίστηκαν με το ίδιο "χτύπημα" στο χέρι και, φυσικά, ο φακός, εστίασε.

Η Μέισι Γουίλιαμς και η Σόφι Τέρνερ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "Game of Thrones" όπου ερμηνεύουν δυο αδελφές, την "Άρια" και τη "Σάνσα Σταρκ" αντίστοιχα. Οι δυο γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά και η φιλία τους έγινε τόσο βαθιά που πλέον μοιράζονται και το ίδιο τατουάζ.

Πρώτη φορά, το εν λόγω "χτύπημα" το είδαμε στο χέρι της Γουίλιαμς και χθες, στα βραβεία Έμι, η Τζουλιάνα Ράνσικ το εντώπισε και στο χέρι της Τέρνερ.

 

Επάνω το "χτύπημα" της "Αρια" και κάτω αυτό της "Σάνσα". 07.08.09 Και όπως αποκάλυψε η δεύτερη, πρόκειται για την ημερομηνία όπου έμαθαν ότι κέρδισαν τους συγκεκριμένους ρόλους. Εκείνη βέβαια επέλεξε ροζ μελάνι, τηρώντας υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα της.

Όσο για τη Σόφι Τέρνερ; Το κατακόκκινο λουκ που ήξερες στο μαλλί να το ξεχάσεις. Τώρα έγινε πλατινέ. Ιδού και οι αποδείξεις. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες το νεο λουκ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ