Η Σκάρλετ Γιόχανσον: «Να γιατί χώρισα!» [photos] Δεύτερο διαζύγιο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:35
15/2/2017
ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον: «Να γιατί χώρισα!» [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η γλυκιά ηθοποιός και sex symbol που μόλις πριν από μερικούς μήνες χώρισε από το δεύτερο σύζυγό της δηλώνει ιδιαίτερα σκεπτική όσον αφορά το γάμο και, μιλά για το διαζύγιό της και εξηγεί για ποιους λόγους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όσο αθόρυβα παντρεύτηκαν τόσο αθόρυβα και χώρισαν! Ο λόγος για τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Γάλλο σύζυγό της, δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ. Παρόλο που πολλοί κοινοί τους φίλοι μίλαγαν εξαρχής για μια αταίριαστη σχέση, εντούτοις το ζευγάρι το 2014 απέκτησε ένα κοριτσάκι, τη Ρόουζ Ντόροθι και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν.

Δυστυχώς η ζωή δεν μιμείται τα παραμύθια και έτσι φέτος τον Ιανουάριο το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα πάρει διαζύγιο ενώ πηγές αναφέρουν ότι ζούσαν χώρια ήδη από το καλοκαίρι. Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Playboy:

«Νομίζω ότι όλη η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική. Είναι πολύ όμορφη ιδέα και η προσπάθεια πραγματοποίησής της εξαιρετική. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό το να είναι ένας άνθρωπος μονογαμικός. Το ξέρω ότι θα φανώ αντιπαθητική σε πολλούς γι' αυτό αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει. Θέλει πολύ δουλειά! Και το γεγονός ότι απαιτεί τόσο κόπο για τόσους πολλούς ανθρώπους -για όλους στην πραγματικότητα- αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσιολογικό. Είναι κάτι για το οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό και για το οποίο προσπάθησα αλλά πιστεύω ότι σίγουρα είναι αντίθετο με τα ένστικτά μας».

Στη φωτογραφία η Σκάρλετ με τον πρώτο της σύζυγο Ρομέν Ντοριάκ

Μεγάλη σημασία για τη Σκάρλετ έχει το γεγονός ότι ο γάμος είναι στην πραγματικότητα μια νομική δεσμευτική συμφωνία: «Το να είσαι παντρεμένος είναι εντελώς διαφορετικό από το να μην είσαι παντρεμένος και όποιος σου πει το αντίθετο λέει ψέματα» δηλώνει ρητά. «Ο γάμος αλλάζει τα πράγματα. Είναι μία όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη».

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο πρώτος της γάμος με τον Ράιν Ρέινολντς ήταν εντελώς διαφορετικός απ' ότι με τον Ρομέν: «Είχα ένα μωρό, ο άντρας μου προερχόταν από μια άλλη χώρα και προσπαθούσε να γίνει πολίτης αυτής της χώρας» εξηγεί. «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας, ιδιαίτερα γι' αυτόν που έπρεπε να μετακομίσει εδώ στις ΗΠΑ. Αλλά νομίζω ότι ο σύζυγός μου αγάπησε την Αμερική και ιδιαίτερα τη Νέα Υόρκη».

Στη φωτογραφία ο Ράιαν Ρέινολντς με τη δεύτερη σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, μετά το διαζύγιο με τη Γιόχανσον.

Όσον αφορά τη σχέση τους το ζευγάρι μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Παρισιού, ωστόσο η Σκάρλετ αναγνωρίζει ότι η «νομαδική» φύση της δουλειάς του ηθοποιού είναι εμπόδιο για τις σχέσεις, τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους. Τέλος η διάσημη ηθοποιός εξυμνεί τη μητρότητα που τη βοήθησε να νιώσει βαθύτερα συναισθήματα: «Η διαδικασία και μόνο του να μείνεις έγκυος και να γεννήσεις είναι ιδιαίτερα βαθιά. Για μένα αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου τώρα από ότι πρώτα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ