Η Σιλό και ο Παξ θέλουν να ζήσουν με τον Μπραντ Πιτ -Θα τους αφήσει η Αντζελίνα Τζολί; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:47
4/11/2016

Η Σιλό και ο Παξ θέλουν να ζήσουν με τον Μπραντ Πιτ -Θα τους αφήσει η Αντζελίνα Τζολί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέο κεφάλαιο άνοιξε στο πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα, σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα και αφορά στην επιμέλεια των έξι παιδιών τους. 

Μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε την πλήρη κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Φαίνεται όμως ότι βρήκε αντιδράσεις από εκεί που δεν το περίμενε. Από τα ίδια τα παιδιά. 

 

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Hollywood Life δύο από τα παιδιά του ζεύγους αντιδρούν και "εκλιπαρούν" να πάνε να ζήσουν με τον πατέρα τους. 

Πρόκειται για τη Σιλό και τον Παξ, οι οποίοι, φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στον Μπραντ από τους υπόλοιπους, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. 

Επικαλούμενο πηγές του περιοδικού ΟΚ! το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα παιδιά έχουν ζητήσει να ζήσουν με τον πατέρα τους στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Άντζελες. Πώς αντέδρασε η μαμά Αντζελίνα, βέβαια, δεν γνωρίζουμε

Επίσημα η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως, για την ιστορία να "καταθέσουμε" ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών γου διαζυγίου, το πρώην ζεύγος ήδη πούλησε τo σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη. 

 

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ