Η Σάνεν Ντόχερτι ποστάρει την πρώτη φωτογραφία από τις ακτινοβολίες [photo] Φορτισμένο ποστάρισμα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:22
29/11/2016
ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ

Η Σάνεν Ντόχερτι ποστάρει την πρώτη φωτογραφία από τις ακτινοβολίες [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο συνεχίζει η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Μπρέντα στη δημοφιλή σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" πριν από χρόνια και το κάνει δημόσια.

Η Σάνεν Ντόχερτι έχει διαγνωστει με καρκίνο στο στήθος και από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να μοιράζεται κάθε στάδιο της ασθένειας και της θεραπείας της με τους διαδικτυακούς της φίλους ώστε να αφυπνίσει όσους μπορεί σχετικά με τη σημασία της πρόληψης.

Στο πλευρό της Σάνεν πάντα ο σύζυγός της [φωτο έπανω] και η μητέρα της.

"Πρώτη μέρα της θεραπείας με ακτινοβολίες σήμερα. Φαίνομαι σαν να θέλω να φύγω τρέχοντας και έτσι είναι ακριβώς. Τη φοβάμαι την ακτινοβολία. Έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να δω το λέιζερ, ή τη θεραπεία γενικότερα και το ότι έχω αυτό το μηχάνημα γύρω μου... με τρομάζει. Είμαι σίγουρη ότι θα το συνηθίσω, αλλά αυτή τη στιγμή... το μισώ"

Αυτά γράφει η Σάνεν Ντόχερτι στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόταρε λίγω πριν ξεκινήσει η θεραπεία με τις ακτινοβολίες ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει έναν κύκλο χημειοθεραπειών.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ