Η Σαμάνθα Φοξ έγινε 50! Δες πώς είναι σήμερα η πάλαι ποτέ σεξοβόμβα [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:13
15/4/2016

Η Σαμάνθα Φοξ έγινε 50! Δες πώς είναι σήμερα η πάλαι ποτέ σεξοβόμβα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γενέθλια έχει σήμερα η μικροσκωπική, αλλά προκλητική ξανθιά τραγουδίστρια που έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του' 80.

Η Σαμάνθα Φοξ έγινε διάσημη στα θρυλικά 80s αφενός με τους ρυθμικούς ρυθμούς που τραγουδούσε, αφετέρου με τις προκλητικές της εμφανίσεις και, φυσικά, το... μπούστο της.

Σήμερα (15/4/2016) το πάλαι ποτέ sex symbol συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Ψάχνοντας στο Instagram για να ξεχωρίσουμε σημάδια της τωρινής ζωής της εντυπωσιαστήκαμε με την άψογη φυσική κατάσταση στην οποία τη βρίσκουμε και πάθαμε πλάκα ειδικά με τα πόδια της.

Μέχρι να δούμε την 50άρα Σαμάνθα όμως, ας θυμηθούμε τη μεγαλύτερη επιτυχία της, γυρίζοντας πίσω 30(!) χρόνια. "Touch Me", λοιπόν, και η Σαμάνθα Φοξ έρχεται από το 1986.

 

 

 

Ιδού λοιπόν η Σαμάνθα Φοξ σήμερα και "τύφλα νά' χουν οι νεότερες!!!! Με την ευκαιρία, κάνε κλικ ΕΔΩ και δες μερικούς ακόμη διάσημους που 50αρίζουν φέτος και δεν το φανταζόσουν καν!!!

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ